FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

Balaton sound

Helyszín: zamárdi

Dátum: 2019.06.23.

A Balaton Sound Európa egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiválja. A rendezvényre 2007 óta minden év júliusában négy egymást követő napon kerül sor Zamárdi városában, a Balaton déli oldalán, közvetlenül a vízparton.

2018-ban tizenkettedik alkalommal tölti tele Zamárdi szabadstrandját a Balaton Sound bulifolyama, és új színpaddal bővül a programkínálat. A Clubs On The Beach projekt a house és a techno szerelmeseinek kedveskedik. Öt nemzetközi jelentőségű szórakozóhely érkezik Zamárdiba, hogy rezidenseikkel egy teljes napra elfoglalják vízpartot.

Csak a nagyszínpad line-upja olyan neveket tartalmaz, mint David Guetta, Martin Garrix, a The Chainsmokers, DJ Snake, a Nervo és még sokan mások. Emellett pedig idén is kifut a partihajó.

FELLÉPŐK:

A We Love Balaton kedvencei

Nagyszínpad

Jäger Aréna

Heineken Stage

Clubs On The Beach

Elrow

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian