DSC04467
KARRIER AZ ACREW-NÁL
CSATLAKOZZON AZ ACREW RENDEZVÉNYEK CSAPATÁHOZ
fina2
KARRIER AZ ACREW-NÁL
CSATLAKOZZON AZ ACREW RENDEZVÉNYEK CSAPATÁHOZ

CSATLAKOZZON NÖVEKVŐ CSAPATUNKHOZ

Az Acrew cég folyamatosan nyitott új tehetségek és szenvedéllyel teli szakemberek felvételére. Ha szeretnél részese lenni Közép-Európa egyik vezető rendezvényszervező és kivitelező vállalkozásának, itt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk és légy része a lendületes csapatunknak, ahol lehetőséged nyílik fejlődésre és kihívásokkal teli munkára a rendezvényiparban.

LEGYÉL ACREW CSAPATTAG

MI VÁR RÁD

Ahhoz, hogy az Acrew csapat részévé válj, megbízható, motivált, erős, szorgalmas és lelkiismeretes személyiségnek kell lenned, aki szeret csapatban dolgozni kihívásokkal teli környezetben. Fel kell készülnöd a folyamatosan változó munkafolyamatokra. Bár ismert márkákkal és hírességekkel dolgozunk együtt, nem mindig zökkenőmentes a feladatok ellátása. Vannak olyan feladatok, amelyek mentálisan és fizikailag is kihívást jelenthetnek. Teherautókat kell pakolnod, színpadokat kell építened, és audiovizuális berendezésekkel kell dolgoznod. Változatos és lenyűgöző helyszíneken fogsz megjelenni. Látogasd meg közösségi oldalainkat, hogy jobban megismerd a vállalt feladatokat.

Folyamatos terjeszkedésünknek köszönhetően rendszeresen keresünk rátermett, szorgalmas és megbízható jelölteket, akik kiváló kommunikációs készséggel rendelkeznek. A legénység feladata a kézi anyagmozgatás, beleértve a teherautók be- és kirakodását, valamint a színpadok építését. A legénység munkája fizikailag megerőltető lehet, és időnként stresszel járhat, de egy pozitív gondolkodású, összetartó csapatban fogsz dolgozni. Rendezvények során a legismertebb helyszíneken Magyarországon és a Közép-Európai régióban.

Csatlakozz hozzánk és légy része a lendületes csapatunknak, ahol lehetőséged nyílik fejlődésre és kihívásokkal teli munkára a rendezvényiparban.”

MI VÁR RÁD?

Az online jelentkezés gyors, biztonságos és egyszerű. Ha sikeres a jelentkezésed, meghívást kapsz egy interjúra. Sikeres interjú esetén részt kell venned egy bevezető képzésen.

MIT TARTALMAZ A BEVEZETŐ KÉPZÉS?

A bevezető képzés egy napot foglal magában, és a következőket tartalmazza:

  • Titoktartási nyilatkozat, vállalati szervezeti felépítés, magatartási kódex, szabályzatok és előírások
  • Biztonsági és munkavédelmi oktatás
  • Egységes beosztás és formaruha viselése
  • Egészségügyi vizsgálat

Miután sikeresen felvételt nyertél, próbaidőre kerülsz a megadott helyszínre. Új tagként egy nagyobb csapatban fogsz dolgozni, ahol a crew chief vagy a technikai vezető felügyeli a munkádat. Sikeres próbaidő letöltése után elkészül a szerződésed, és állandó tagjává válsz a csapatnak. Ezután következnek a kihívások és a boldog munkanapok.

„ÉLD ÁT A RENDEZVÉNY VILÁGÁT ÉS LÉPJ BE A KULISSZÁK MÖGÉ”

INDÍTSD EL KARRIERED, JELENTKEZZ ÉS LEGYÉL AZ ACREW STÁB TAGJA

Ha szeretnél tapasztalatot szerezni a rendezvényiparban, és részese lenni a dinamikus ACREW csapatnak, vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdj el építeni egy sikeres karriert.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név
Nemed
YYYY dot MM dot DD
Engedélyezett fájl típusok: pdf., Max. file size: 1 GB.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Az Acrew-nál munkatársaink az alábbi alapelvek szerint épülnek be a csapatunkba: Ezek az alapelvek iránytűként szolgálnak számunkra a mindennapi munkában, és segítenek biztosítani, hogy a legmagasabb színvonalon végezzük szolgáltatásainkat és elégedettséget nyújtsunk ügyfeleinknek

hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43