ifag2_04
KIK VAGYUNK
A MUNKAERŐ RITKA FAJTÁJA
dream-theater2
KIK VAGYUNK
A MUNKAERŐ RITKA FAJTÁJA
dream-theater3
KIK VAGYUNK
A MUNKAERŐ RITKA FAJTÁJA

A SOK ÉVES TAPASZTALAT A MI TÖRTÉNETÜNK

A cég alapítója és ügyvezető igazgatója, Megyeri Béla kihívás elé akarta állítani azt a szakmabeli felfogást, miszerint a legénység csak „A… legénység”-ről szól, és ehelyett beépítette a tapasztalatát egy „iDE(R)” – „INNOVATÍV” DEVELOPS EVENT megközelítésbe.

Cégünket a 2000-es évek közepén indítottuk útjára a rendezvényszervezés, rendezvény építés és rendezvény biztosítás világában szerzett szakmai tapasztalatokra alapozva.

2008 óta az Acrew stábja olyan elsőrangú szolgáltatást nyújt, amely megkülönböztethető, megbízható és professzionális. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásunk már több mint egy évtizede konzisztens; az Acrew márka nagy tiszteletnek örvend a rendezvényszektorban. A mi megközelítésünk az, ami megkülönbözteti az Acrew-t a többi rendezvényszervező cégtől. A kezdetektől a végéig személyesen foglalkozunk az Ön kérésével. Nem számít, hol van az Ön rendezvénye, a szakembereink szívesen megtárgyalják az esemény minden aspektusát. A partnerség a legfontosabb. E mellett a személyzetkölcsönzéstől az események előkészítéséig és lebonyolításáig teljes körű háttérkivitelezést kínálunk egyedi, személyre szabott megoldásokat partnereink számára. Több mint tíz éve szerezünk tapasztalatot regionális szinten elismert, magas színvonalú rendezvényeken, amelyek révén Magyarország és a régió elkerülhetetlen szereplőjévé váltunk.

Számtalan nagyszabású produkció hazai lebonyolításában vettünk részt. Csapatunk közreműködött olyan világhírű kiállítások (Titanic, a Body, a Csillagok Háborúja – The Fans Strike Back és az Inkák Aranya), koncertek (Ennio Morricone Budapesten) megvalósításában.

Az ACREW csapat arról híres, hogy a legmagasabb minőségű személyzetet és a legprofesszionálisabb, legkifinomultabb és legtudatosabb szolgáltatásokat nyújtja a vállalati szektor számára. Tapasztalatunk, képzett személyzetünkkel együtt, garantálja, hogy ügyfeleink számára magas szintű szakértelmet biztosítunk a rendezvények világában.

Ezzel személyessé tesszük a márkánk iránti ügyfélbizalmat.

 

LEGYEN ACREW ESEMÉNYEK PARTNERE!

Az Acrew event család

ISMERJE MEG CSAPATUNKAT

Minden tevékenységünk középpontjában egy rendkívül elkötelezett, hihetetlenül koncentrált egyénekből álló csapat áll, akik együtt, egy közös cél érdekében dolgoznak – ezáltal mindent amit teszünk, azt a lehető legmagasabb minőségben tesszük.

NEMCSAK RENDEZVÉNYT, HANEM HOSSZAN TARTÓ KAPCSOLATI RENDSZERT IS ÉPÍTÜNK

A KIFOGÁSTALAN SZÍNVONAL FENNTARTÁSA

Vállalkozásunk magas szinten tartása bizonyítja elkötelezettségünket a szolgáltatási színvonal fenntartása, a jó kommunikáció és a tartós kapcsolatok kiépítése iránt. Ezt tesszük és továbbra is így fogjuk tenni, mert csak „Azt kapod, amit belehelyezel.”

hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43