IMG_4457
RENDEZVÉNY SZOLGÁLTATÁSOK

MIT CSINÁLUNK

SZOLGÁLTATÁSAINK TELJES RENDEZVÉNYTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Cégünk kiterjedt rendezvénytechnikai szolgáltatásokat kínál mind kültéri, mind beltéri rendezvényekhez. Teljes körű támogatást nyújtunk az építési, bontási és szerelési munkák területén. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mit csinálunk a rendezvények teljes produkcióstechnikai támogatása érdekében:

DSC04578
DSC04467
FOTÓK.00_00_00_12.Still007
DSC04525
DSC04571
DSC04478
DSC04557
C0249.00_00_11_03.Still010
C0249.00_00_22_17.Still019
DSC04578
DSC04467
FOTÓK.00_00_00_12.Still007
DSC04525
DSC04571
DSC04478
DSC04557
C0249.00_00_11_03.Still010
C0249.00_00_22_17.Still019

MÁS, MINT A TÖBBI

MÁS, MINT A TÖBBI

Célunk az, hogy kiemelkedjünk a többi nagy élő stáb közül. Fő szolgáltatásunk tapasztalt, lelkiismeretes és hozzáértő személyzet biztosítása a rendezvényipar számára. Általános személyzetünk gondoskodik a rendezvények zökkenőmentes lebonyolításáról, és segítséget nyújt minden megrendelőnek, műszaki személyzetnek és csapat többi tagjának.

Házon belüli képzésünknek köszönhetően minden munkatársunk a szükséges képességekkel és hozzáállással rendelkezik ahhoz, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson. Élvezzük az ügyfelekkel való kapcsolatok kialakítását és a bizalom építését. Több mint másfél évtizedes tapasztalatunk a rendezvényiparban teljes mértékben megérteti velünk az ügyfelek igényeit.

 

Sokéves tapasztalattal rendelkező, megbízható és felkészült személyzet biztosítása a rendezvényipar számára az egyik fő szolgáltatásunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a gondosan kiválasztott és képzett csapatunkra, akik garantálják a rendezvények zökkenőmentes lebonyolítását és támogatást nyújtanak az összes megrendelőnek, műszaki személyzetnek és a csapat többi tagjának.

A belső képzésünknek köszönhetően a személyzetünk minden tagja rendelkezik a szükséges készségekkel és hozzáállással ahhoz, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújthasson. Ügyfeleinkkel való kapcsolatépítés és bizalom kialakítása kiemelkedő fontosságú számunkra. Több mint másfél évtizedes tapasztalatunk a rendezvényiparban lehetővé teszi, hogy teljes mértékben megértsük ügyfeleink igényeit és elvárásait.

DSC04541
DSC04539
IMG_0114
IMG_0123

MÁS, MINT A TÖBBI

SPECIÁLIS GÉPKEZELŐK ÉS TECHNIKAI SZAKÉRTŐK

Sok esetben a szokásos személyzettel és képzéssel nem lehet megoldani bizonyos speciális gépek kezelését és technikai feladatokat. Az Acrew vállalatnál büszkék vagyunk arra, hogy rendelkezünk nagyszámú tapasztalt szakemberrel, akik kiválóan képzettek és rendelkeznek a szükséges engedélyekkel a különleges gépek, például gázüzemű és dízel targoncák, teleszkópos rakodók, ollós emelők, emelőkosarak kezelésére.

EGYEDI MEGKÖZELÍTÉSŰ SZŐNYEGBURKOLÁS

szőnyeg003
szőnyeg005
szőnyeg002
P1036547 (1)
P1036568 (1)
P1036303 (1)
szőnyeg007
szőnyeg001
szőnyeg006
szőnyeg004
DSC04541
DSC04539
IMG_0114
IMG_0123

SZOLGÁLTATÁSAINK

KORSZERŰ RENDEZVÉNYTERVEZÉS

Célunk, hogy a rendezvénytervezés terén a legkorszerűbb és leginnovatívabb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek. A következőkben bemutatom, hogy mi teszi szolgáltatásunkat különlegessé:

 

VIRTUÁLIS VALÓSÁG ALAPÚ TERVEZÉS: 

A rendezvénytervezés során kihasználjuk a virtuális valóság technológiát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy élethű 3D környezetben tervezzük meg az eseményeket. Ezáltal ügyfeleink pontosan láthatják, hogyan fog kinézni a rendezvényhelyszín, még mielőtt az elkészülne. Ez segít a proaktív tervezésben és a részletes műszaki specifikációk kidolgozásában.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK:

 Ügyfeleink egyedi igényei számunkra kiemelt fontossággal bírnak. Együttműködünk velük az ötleteléstől kezdve a tervezésen és kivitelezésen át egészen az esemény lebonyolításáig. Figyelembe vesszük az ügyfél stílusát, célcsoportját és céljait, hogy az esemény teljes mértékben megfeleljen az elvárásoknak és emlékezetessé váljon.

 

TELJES KÖRŰ TERVEZÉS:

Az általunk nyújtott rendezvénytervezés teljes körű támogatást biztosít ügyfeleink számára. Szakértő csapatunk kiválasztja a megfelelő technikai eszközöket, megtervezi a hang- és világítási rendszereket, kialakítja a színpadot és díszleteket, valamint gondoskodik a kommunikációs és biztonsági infrastruktúra kiépítéséről. Minden részletre odafigyelünk annak érdekében, hogy az esemény a legmagasabb színvonalon valósuljon meg.

 

PONTOS ÉS HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS:
Rendezvénytervezési szolgáltatásunkat a precizitás és hatékonyság jellemzi. Időben elkészítjük a terveket és pontosan betartjuk az előre meghatározott határidőket. A szakértői csapatunk folyamatos kommunikációban áll az ügyfelekkel, hogy minden részletet végigbeszéljünk és biztosítsuk a zökkenőmentes munkafolyamatot.

 

A 3D szolgáltatásunk lehetővé teszi a rendezvények részletes és pontos tervezését, segítve a proaktív projekttervezést és a helyszínek optimális kihasználását. Az általunk alkalmazott technológia és eszközök az ipar más területeiről származnak, és a rendezvényipar specifikus igényeihez igazodnak. Munkafolyamatunk a következő lépésekből áll:

1. Rendezvényhelyszínek lézerszkenneres felmérése:
  • A területet precíziós 3D lézerszkennerek segítségével mérjük fel.
  • Az így kapott adatok alapján készítünk 2D alaprajzot, valamint igény esetén  3D modellt.
2. Valóságalapú 3D helyszín tervezés:
  • Az elkészült 2D és/vagy 3D környezetben részletesen tervezzük meg a rendezvény helyszínét, figyelembe véve minden technológiai részletet.
  • Ide tartoznak a kábelezési tervek, berendezési tervek, világítási tervek, menekülési és kiürítési tervek.
3. Lézeres kitűzés:
   • Az általunk vagy a megbízó által szolgáltatott tervek alapján elvégezzük a különböző technológiai berendezések és nyomvonalak helyszíni kitűzését.

 • A 3D tervezés lehetővé teszi, hogy részletesen és pontosan megtervezzük rendezvényének helyszínét, optimalizáljuk az elrendezést és előre lássuk a különböző technikai aspektusokat. Ez segít a hatékonyabb tervezésben és a zökkenőmentes lebonyolításban.  

  Az általunk készített (esetenként a megbízó által szolgáltatott) tervek alapján elvégezzük a különböző technológiai berendezések és nyomvonalak helyszíni kitűzését.

  P1036547 (1)
  P1036568 (1)
  P1036303 (1)
  IMG_0538 (1)

  SZOLGÁLTATÁSAINK

  ACREW CATERING

  ACREW CATERING

  Az ACREW CATERING szolgáltatásunkkal elsőosztályú étkezési megoldásokat nyújtunk a rendezvényszervezés területén. Büszkék vagyunk arra, hogy szakértő személyzetünk és kiváló konyhánk révén magas színvonalú ételélményt biztosítunk mind a rendezvények résztvevőinek, mind pedig a személyzetnek.

  Egyedi és változatos menükkel állunk rendelkezésre, melyeket igény szerint testre szabhatunk. Figyelembe vesszük az ízlésbeli preferenciákat, ételallergiákat és speciális étrendi követelményeket, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb választást. Friss és minőségi alapanyagokat használunk, és kiemelt figyelmet fordítunk az ételkészítés folyamán a higiéniai szabványok betartására.

  Az ACREW CATERING nem csupán az ételre koncentrál, hanem a rendezvény teljes körű élményére is. Kiváló szolgáltatást nyújtunk, mely magában foglalja a barátságos és professzionális kiszolgálást, valamint a résztvevők igényeinek figyelembevételét. Rugalmas csapatunk minden részletre odafigyel, hogy biztosítsa a rendezvény gördülékeny lebonyolítását és a vendégek elégedettségét.

  Az ACREW CATERING csapata hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a rendezvényszervezés területén, és számos különböző típusú eseményt szolgáltunk ki, beleértve konferenciákat, kiállításokat, fesztiválokat és céges rendezvényeket. Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható és megbecsült partnerként ismertek vagyunk az iparban.

  Az ACREW CATERING szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy a rendezvények résztvevői és a személyzet kiváló minőségű és ízletes ételekben részesüljenek, hozzájárulva a rendezvény sikeréhez és a vendégek pozitív élményének megteremtéséhez.

  AZ ÉVEK SORÁN AZ ACREW CSAPATÁVAL EGYÜTT DOLGOZOTT…

  VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

  A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

  Rental technikai eszköz bérlése
  YYYY dot MM dot DD
  YYYY dot MM dot DD
  YYYY dot MM dot DD
  Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
  Takács Péter,
  Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
  Read More
  A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
  hu_HUHungarian