FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

MAGYAR NAPOK- HUNDORF

Helyszín:DÜSSELDORF

Dátum: 2019.09.05-08.

Munkák: teljes kivitelezés

2019. szeptemberében a Düsseldorfi Magyar Napok című rendezvénysorozat egy 4 napos ünnepség keretein belül 4. alkalommal kerül megrendezésre a legnépesebb németországi tartomány, Észak-Rajna-Vesztfália fővárosában.

A Düsseldorfi Magyar Napokon a Hungarikumok Gyűjteményében kézműves ételkülönlegességek szerepelnek – köztük mézek, sajtok és mangalicából készített kolbászok. Ezen kívül gyerektáncházzal, tűzzsonglőrökkel és egy sor koncerttel várják a látogatókat (fellép többek között Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duója, valamint a Naim Klezmer Band). A megnyitó utáni első koncertet a makói születésű világhírű énekesnő, Palya Bea adja.

A több mint 18 millió lakosú tartományi fővárosának központjában, a városháza előtti régi piactéren (Marktplatz) vasárnapig látogatható „magyar falu” nagyszerű bemutatkozási.

Beszédet mond mások mellett V. Németh Zsolt, az Agrárminisztérium kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztosa, aki rámutatott, hogy magyarok és németek az idén ünneplik a német egység helyreállításához az utat megnyitó 1989-es magyarországi határnyitás 30. évfordulóját, amelyről egy külön kiállítással emlékeznek meg a fesztiválon.

A magyar kultúrát a népzenétől a gasztronómiai különlegességekig bemutató szabadtéri fesztivál „évről évre egyre jobb, és lassan hagyománnyá válik” Düsseldorfban – emelte ki a megnyitón Freidrich G. Conzen polgármester, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43