FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

BODY KIÁLLÍTÁS

Helyszín: Budapest, Komplex event

Dátum: 2018.02.15. – 2018.07.29.

Munkák: szőnyegezés, asztalos munkák, díszletépítés, targonca sofőr, targonca, festés, tolmács, stagehand, futár

A bennünk rejlő univerzum” kiállítás elsődleges célja, hogy részletesen bemutassa testünk felépítését, szerepeit és méltóságteljes környezetben adja át az emberi szervezettel kapcsolatos ismereteinket.

A látogatóknak így lehetőségük nyílik testközelből kapcsolatot létesíteni az emberi preparátumokkal, ezáltal új belátást nyerve saját szervezetük működésébe. Átfogó képet kap az emberi test kutatásával kapcsolatos tudományágak kialakulásáról és történelméről. A kiállított darabok jól szemléltetik, hogy az emberiség honnan és hová jutott el saját testének megismerésével kapcsolatban. Bemutatja mennyire bonyolult és egyben tökéletesen megalkotott világ az emberi szervezet.

Ez az első olyan kiállítás, amely az anatómiáról, fiziológiáról és egészségről tájékoztat bennünket mindezt az egyedi (plasztinációs) eljárás révén megőrzött valódi emberi testeken keresztül. (A plasztinációs eljárást Prof. Dr. Gunther von Hagens találta fel 1977-ben, aki anatómusként a Heidelbergi Egyetemen dolgozott.)
Ezek a plasztinációk nagy gonddal és aprólékos kidolgozottsággal készült műalkotások. Mozgásban lévő testeket mutat be, a test bensejében lévő szervek működését és hatásmechanizmusát.

Láthatjuk a betegségek és szenvedélybetegségek hatásait, modellek és minták segítségével prezentálja az egészséges és beteg szerveket (összehasonlíthajtuk például az egészséges tüdőt egy dohányoséval).

Betekintést nyerhetünk a különböző izületek mechanikájáról, a különböző implantátumok funkcióiról. És természetesen nem utolsó sorban nagy hangsúlyt kap az egészséges életmód.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43