FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

erfinderland kiállítás

Helyszín: Budapest, műszaki egyetem

Dátum: 2018.03.28. – 2018.04.20.

Munkák: teljes kivitelezés

A Goethe Intézet szervezésében került megrendezésre az Erfinderland Deutschland kiállítás – iskolák, felsőoktatási intézmények és más érdeklődők számára.

Középpontjában a történelmi felfedezések és a jövőbe mutató innovációk állnak az információs technológia, az energia, a kommunikáció, a mobilitás, az orvostudomány, az optika és az anyagok területén.
Ezen túlmenően bevonják a résztvevőket a német nyelv és kultúra világába és bemutatja többek között a német tudósok világraszóló találmányait, történelmi jelentőségű felfedezéseit és újításait.

A kiállítás német nyelvű, ezért az itt elhangzottak jól beépíthetőek nemcsak a németórákba, de a különböző tantárgyakba is.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian