FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

KOCKA BIRODALOM KIÁLLÍTÁS

Helyszín: Budapest, VAM Design center

Dátum: 2014.11.14. -

Munkák: teljes kivitelezés

Ez a rendezvény az első utazó tudományos építőkockás kiállítás, mely lépést tart az idővel – elhozza a legkorszerűbb technológiákat a mai kor gyermekei számára. Ezen a fantasztikus, interaktív kiállításon megszerethetik a technika világát és lehetőségük nyílik arra, hogy a játék, az építőkockák és az interaktív modellek felhasználásával felfedezhessék a technika világának szépségeit.

Tanulhatnak iPadeken, speciálisan nekik készült videókat meg. A gyerekek fejlődését segíti elő, hogy játékos formában tanulhatnak, megtapasztalják a hibákat, javítják a hibákat, kutatnak és levonják a tanulságokat.

Ez is a kiállítás fő célja: azaz a tanulás mellett szórakoztató időtöltést is nyújtson:

A kiállítás részei főbb részei:
Található egy interaktív kiállító rész, ahol a látogatók felfedezhetik a gépezetek és szerkezetek működési elveit. Itt 30 megépített modell várja az érdeklődőket az űr, a repülés, az autók, a vonatok, a vidámpark, a hangszerek, az interaktív játékok és más egyéb témakörökből. Ezeket a modelleket táblagépekkel lehet irányítani.
Egy másik részen animációs tudományos videók tekinthetők meg. Ezek az oktató videók a gyerekek nyelvén tanítanak a mechanikáról. A vicces mozgóképek szórakoztatják a szülőket és gyerekeket egyaránt.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43