FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

Masha és a medve mesemusical

Helyszín: Budapest, Mom kult

Dátum: 2018.12.28

Munkák: teljes kivitelezés

A gyermekek kedvence, a hatalmas sikerrel futó Masha és a Medve című mesesorozat kel életre. Ez egy vadonatúj hazai fejlesztésű mesemusical, egy karácsonyi kaland – a népszerű rajzfilmsorozatból. Színpadi előadásként, rengeteg dallal, egy teljes estés darabként érkezik a hazai színpadra a gyerekek aktuális kedvence.

Röviden a történet:
Masha és barátai lázasan készülnek a Varázslók Világnapjára. Készülődés közben az ünnepi díszek és torták titokzatos módon eltűnnek. Biztosan valami varázslat van a dologban!
Masha, mint fődetektív kibogozza a titokzatos történetet és megfejti a szörnyűséges varázslatot.

Előre annyit mondhatunk el, hogy ha jósággal és megértéssel szembesül valaki, olyankor még a legfélelmetesebb varázsló is megváltozhat! Ha valóban hiszünk valamiben, akkor megbizonyosodhatunk arról, hogy varázslatok nem csak karácsony estéjén, hanem akár naponta történhetnek.

A mesesorozatról röviden:
Főhőse Masha, egy nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. A történet pedig arról szól, hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá. Masha barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keveredik.

A kiállításon a szereplők élethű másaival találkozhatunk, akik megmutatják, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság. Mindezt nemcsak üres frázisokban, hanem a zene hatalmát felhasználva, dalokon keresztül.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43