FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

THE FANS STRIKES BACK KIÁLLÍTÁS

Helyszín: Budapest, BÁLNA

Dátum: 2018.08.16. – 2019.01.15.

Munkák: teljes kivitelezés

“Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban”

E kiállításon minden rajongó lehetőséget kap arra, hogy saját szemeivel láthassa a már kultikussá vált tárgyakat. Ezek lehetővé teszik, hogy egy időre beköltözhessenek a George Lucas teremtette világba. (George Lucas filmrendező 1977-ben alkotta meg a Csillagok háborúja univerzumát).

Modellek segítségével láthatjuk a Han Solo vezette Milleium Falcont, Darth Vader csillagrombolóját vagy akár Skywalker repülőjét. Életnagyságban találkozhatnak a látogatók a rohamosztagosokkal is, vagy akár Yodával.

Chewbacca, R2d”, C-3PO, Jabba és mások óriási termetű alakja mellett beléphetnek Palpatine tróntermébe. A mítikus fegyver-kollekció és egyéb kultikus tárgyak mellett virtuális terem is várja a látogatókat.

Ezt a kollekciót több mint 20 éven keresztül hozták létre. A kiállított darabok hivatalos és gyűjtői elemeken túlmenően profi művészek és szakemberek egyedülálló alkotásai is helyet kaptak. Minden modell kézzel készült, műanyagból és egyéb újra felhasználható anyagokból egyaránt.

A gyűjtői kiállítás a Csillagok háborúja 9. epizódjának premierjéhez kapcsolódik. Autentikus környezetben vezeti végig a látogatót a sorozat cselekményén, különféle effektekkel idézve meg a kultikus űr-fantasyt, mely az eredeti bemutató 40. évfordulója óta töretlenül száguld és generációk óta rendkívüli népszerűségnek örvend.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43