FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

Titanic kiállítás

Helyszín: Budapest, Komplex event

Dátum: 2017.07.10. – 2018.01.14.

Munkák: szőnyegezés, asztalos munkák, díszletépítés, targonca sofőr, targonca, festés, tolmács, stagehand, futár

110 éve (1912. április 15-én) süllyedt el a legendás „úszó kastély”, a Titanic.
Az ipari forradalom nagyságának szimbólumát elsüllyeszthetetlennek tarották, ennek ellenére már az első útján elsüllyedt – egy jéghegynek ütközést követően.

Ikonikus alakja és megrázó sorsa miatt időtlen, ám remekül példázza az emberi önhittséget és arroganciát is. Láthatjuk az akkori értékrendet és világrendet, hogyan gondolkoztak a korszak emberi. A gigantikus építkezéstől egészen a mentési mozzanatokig, milyen mértékben adtak a külsőségekre, s mennyire kevésbé számított az, hogy a biztonsággal is törődjenek.

Ezt példázza egyebek közt a tragédia mikéntje is, a sok emberáldozat, hiszen a katasztrófát követően az utazók alig több mint felének (53%) tudtak menekülést biztosítani. Még itt is szembesülhet a látogató azzal, hogy milyen szürreális elgondolás alapján menekítették ki az utazókat.

A Titanic varázsa azóta sem csökkent. Minden idők leghíresebb gőzhajója számtalan könyv, film, és egyéb alkotás „sztár”-ja. Az idő előrehaladtával az óceánjáró és a jéghegy tragédiájának történetére valódi üzletágak épültek, hogy kielégíthessék mind a kutatókat, mint a rajongókat.
Mióta hullámsírba került a legendás óceánjáró, számtalan régészeti forrás alapja. E kiállításon számtalan kutatási eredmény, régészeti lelet (pl. az utasok használati tárgyai, kiegészítők stb.) tekinthetők meg, korhű környezetben.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43