FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

a világ múmiái kiállítás

Helyszín: Budapest, Komplex event

Dátum: 2018.08.16. – 2019.01.15.

Munkák: szőnyegezés, asztalos munkák, díszletépítés, targonca sofőr, targonca, festés, tolmács, stagehand, futár

Még napjainkban is fedeznek fel múmiákat a különböző földrészeken. Ez a kiállítás ember- és állatmúmiákat és leleteket mutat be, melyeket a világ számos múzeumából, egyeteméről, tudományos szervezetétől és magángyűjteményekből kölcsönzött.
A tárlat a földkerekség legnagyobb múmiagyűjteménye, itt találkozhat a nagyközönség a történelem ezen különleges emlékeivel.
A kiállítás összeállításában elismert tudósok, régészek, orvosok és antropológusok működtek együtt.

A látogató betekintést kap az ókori Egyiptom világába, az inkák középkori civilizációjába, a dél-amerikai természeti törzseik életébe, vagy akár az európai közékorba.
A testek egy részét szakrális célokkal, szigorúan titkos rituálé keretében mumifikálták, míg mások a kripták, vagy lápok mélyén, különböző természeti hatásokra konzerválódtak.
A tárlat részeként egyiptomi állatmúmiákat és Nes-Hor egyiptomi pap mumifikálódott testét is bemutatják olyan exkluzív tartalmak mellett, amelyeket egyelőre még titok övez.

Az új tudományos módszereknek hála szinte belelátunk a testekbe. Elmesélik, miként éltek az emberek az ő korukban. A vizsgálatok segítségével megismerjük betegségeiket, táplálkozásukat, elhalálozásuk körülményeit és egyéb személyes tragédiáikat. Számos régészeti leleteket látható (tárgyi emlékek, koporsók, eszközök), ám a múmiák még többet elárulnak a letűnt korok embereiről. Hogyan és milyen módon konzerválták a testeket vagy konzerválódtak természetes úton (lápok, mocsarak), hogyan gondolkodtak a halálról?

Az ide látogatóknak lehetőségük van arra is, hogy interaktív módszerek segítségével fürkészhessék a múlt titkait, ők maguk is kutatókká válhassanak.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43