FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

DREAM THEATRE KONCERT

Helyszín: BUDAPEST, PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA

Dátum: 2020.02.08.

Jövőre tizenkettedszer is eljön Magyarországra a Dream Theater, a világhírű amerikai progresszív metálzenekar – az idén megjelent Distance Over Time című lemezbemutató koncertturnéjával. A 2019-es Distance Over Time lemezt mutatták be a közönségnek, valamint a Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory című lemez huszadik születésnapját ünnepelték.

Az európai turnén az új lemez dalai mellett az elmúlt évek legnagyobb slágerei is elhangzanak majd.

A koncerten található majd egy elkülönített helyszín az Arénán belül (VIP-csomag), ahol találkozhatnak a zenekarral, közös fotót készíthetnek a Dream Theather tagjaival.

 

A progrock (James LaBrie, John Petrucci, Jordan Rudess, John Myung) csapat, amelyet eddig kétszer jelöltek Grammy-díjra, és mintegy 15 millió lemezt adott el, a kimagasló technikai tudásról, többtételes dalszerkezeteiről, valamint erőteljes koncertjeiről ismert.

Érdekesség róluk:
A Dream Theater a járványügyi korlátozások alatt saját főhadiszállásán rakta össze új lemezét. Egy teltházas világkörüli turné kellős közepén jártak, mikor egy globális világjárvány megállította a világot. A zenészek otthon találták magukat LaBrie-vel Kanadában és a csapat többi tagjával az Egyesült Államokban. A sors úgy hozta, hogy éppen befejezték a DTHQ (Dream Theatre Headquarters) építését – egy élő hangstúdiót, próbateret, irányítótermet, felszereléstárolót és kreatív kaptárt. LaBrie-vel Kanadában kezdetben a bandával írt a ZOOM-on keresztül a DTHQ monitoron. 2021 márciusában New Yorkba repült, karanténba zárta, és Petruccival négyszemközt vette fel vokálját. Az album végül karcsú és megalkuvást nem ismerő horgokat fűzött össze a jól bevált technikai tudással.

Munkák: teljes kivitelezés

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian