FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

MALUMA KONCERT

Helyszín: Budapest

Dátum: 2019.06.23.

A tiniként focistának készülő Maluma (született.: Kolumbia, Medelín, 1994-ben Juan Luis Londoño Arias néven.) Az énekes a New York-i Madison Square Garden-beli fellépése után a F.A.M.E. word tour keretében hazánkba látogat, hogy egy fergeteges koncerttel örvendeztesse meg magyarországi rajongóit.

A latin GRAMMY díjat is elnyert világsztár salsarajongónak számos kislemeze, stúdióalbuma jelent meg. Az Eli Palaciossal énekelt duettje olyan toplistákra került fel, mint a Latino audience of Billboard, a Tropical Sons, a Latin Airplay. Ezt követően számos díjra jelölték például a Shock 2013 Awards-on, a 2013-as MTV Europe Music Awards-on, valamint a Latin Grammy Awards-on is.
Maluma-t a fiatalkora ellenére is az egyik legjobb reggaeton énekesnek tartják Latin-Amerikában.
2016-ban megjelent egy közös dala a népszerű mexikói énekesnővel, Thalía-val. A dal a Desde Esa Noche címet kapta. Ezt követően pedig Jay Seannal és Sean Paullal énekelt fel egy dalt (Make My Love Go). Még ugyanebben az évben jelent meg egy közös dala Ricky Martinnal is, majd Shakira-val is felénkelt egy dalt, mégpedig a Chantaje-t, amelyhez egy vidoklip is készült.
2016-ban és 2017-ben több kislemeze is megjelent, több művésszel dolgozott együtt és készített duettet. Megfeszített munkatempójába mégis szorít időt a pihenésre, rendszeresen meditál, jógázik és lovagol.

A 24 éves MALUMA-t sokan tartják a modern latin zene egyik vezető személyiségének.
Számára 2018. sikeres és lenyűgöző év volt: fellépett MTV VMA-n, elnyerte a Dolce & Gabbana nagyköveti címet, majd az év legszexibb férfijának választották meg, valamint egy közös fotója is megjelent Shakirával a Billboard magazin címlapján.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43