FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

RICKY MARTIN KONCERT

Helyszín: Budapest, PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA

Dátum: 2018.09.04.

Munkák: teljes kivitelezés

Enrique Martín Morales (1971. december 24.), hivatásos nevén Ricky Martin, Puerto Rico-i énekes, dalszerző és színész. Sokoldalúságáról ismert, diszkográfiájával több műfajt is felölel, beleértve a latin popot, popot, táncot, reggaetont és salsát.

A San Juanban született Martin kilenc évesen kezdett szerepelni a televíziós reklámokban, és tizenkét évesen kezdte zenei karrierjét a Puerto Ricó-i Menudo fiúbanda tagjaként. Szólókarrierjét 1991-ben kezdte, miközben a Sony Music Mexikóban dolgozott.

Első nemzetközi slágere a „María” lett, mely kislemez a latin zenei műfajok keverékét foglalta magában. Sikereit tovább erősítette negyedik albuma, a Vuelve (1998). Az album, amely Martin első Grammy-díját érdemelte ki, a “Vuelve” és a “La Copa de la Vida” című slágereket hozta létre.

Első angol albuma, a Ricky Martin (1999) lett az első amerikai Billboard 200 első helyezettje. A vezető kislemez, a “Livin’ la Vida Loca” Martin legnagyobb slágereként tartják számon, mind a Billboard Hot 100, mind az Egyesült Királyság kislemezlistájának élén.

Neki köszönhető, hogy a latin popzene műfaját a mainstream elismertség felé terelte, és megnyitotta az utat számos latin művész számára a globális siker eléréséhez.

Martin azóta popikon és szexszimbólum státuszát alakította ki, és számos sikeres albumot adott ki, köztük az Almas del Silencio (2003) és az MTV Unplugged (2006) latin bestsellereket, valamint a Grammy-díjas A Quien Quiera Escuchart ( 2015). Számos sikeres kislemezt és listavezető slágert is felhalmozott, köztük a “She Bangs”, “Nobody Wants to Be Lonely”, “Tal Vez”, “Tu Recuerdo”, “La Mordidita”, “Vente Pa’ Ca” és “Canción Bonita”.

Színészként Martin a General Hospital című szappanoperában (1994–1996) játszott szerepével szerzett népszerűséget, míg A Gianni Versace meggyilkolása: American Crime Story (2018) című filmben nyújtott alakítása a színészi lehetőséget jelentette pályafutása során, amivel Emmy-jelölést szerzett. Szerepelt az Evita című musical Broadway-i újjáéledésében, amely hétszer döntötte meg a színház pénztári eladási rekordját.

Elismerései:

Jótékonysága és aktivizmusa az LMBT jogokra és az emberkereskedelem elleni küzdelemre összpontosít; 2004-ben megalapította a Ricky Martin Alapítványt, egy non-profit, nem kormányzati szervezetet, amely az embercsempészet elítélésére és a bűncselekmény létezésére vonatkozó oktatásra összpontosít.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43