FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

SHAGGY ÉS STING KONCERT

Helyszín: BUDAPEST, HŐSÖK TERE

Dátum: 2018.11.24.

Munkák: teljes kivitelezés

A két sztár a hatos lottó 30. születésnapja alkalmából lép fel Magyarországon, az előzenekar a Punnany Massif lesz.

A brit és a jamaikai-amerikai énekes a 44/876 című albumot népszerűsítő turné keretein belül érkezik hazánkba. Ennek az albumnak az egyik számából készült a “Gotta Get Back My Baby” című videóklip, melyben Sting és Shaggy a Miami Vice és a Bad Boys stílusában autókázik egy Fiat 124 Spider Abarthban ülve.

Nem gagyi hakni, hanem felkészült, alázatos örömzene lesz a színpadon, a közönség meg lehet, hogy vizes fiesztát tartott Sting és Shaggy ingyenes budapesti koncertjén. Esős időt jósoltak e napra, ám ez nem tarthat vissza senkit, aki AZÉRT IS JÓL AKAR SZÓRAKOZNI!

A MŰVÉSZEKRŐL:
SHAGGY
Orville Richard Burrell CD (született: 1968. október 22.), ismertebb nevén Shaggy, egy jamaikai-amerikai reggae énekes, aki slágereket szerzett az „It Wasn’t Me”, „Boombastic”, „In” , „The Summertime”, „Oh Carolina” és „Angel”. Hét Grammy-díjra jelölték, 1996-ban kétszer nyerte meg a legjobb reggae album kategóriában Boombastic-szal, 2019-ben pedig Stinggel a 44/876-ot, 2002-ben pedig elnyerte a Nemzetközi férfi szólóművész Brit Award díjat.
2007-ben megkapta a Jamaicai Kitüntetési Rendet parancsnoki fokozattal. 2022-ben a Brown Egyetem tiszteletbeli képzőművészeti doktora címet kapott.
Shaggy a Shaggy and Friends nevű projekttel indította jótékonyságát 2016-ban, több mint 1 millió USD-t adományozott a jamaicai Bustamante Gyermekkórháznak. A kórháznak nyújtott pénzügyi támogatás mellett kórházi felszereléseket és gépeket is adományozott. Elkészítette első karibi együttműködését is a “Can’t Let my Love Go” címmel, amelyet a “Queen of Soca” Alison Hinds Barbados-szal adott elő.

STING
Gordon Matthew Thomas Sumner, CBE, ismertebb nevén Sting (Wallsend, 1951. október 2. –) angol zenész, énekes-dalszövegíró, aktivista, színész.
Oscar-díjra jelölték, tizenhatszor nyert Grammy-díjat. Szólókarrierjének kezdetéig legfontosabb dalszövegírója, vezető énekese és basszusgitárosa volt a The Police együttesnek. Mint szólóénekes és a The Police énekese több mint 100 millió lemezt adott el.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43