FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

FINA ÚSZÓ VB

Helyszín: Budapest

Dátum: 2017.07.14–30.

A Nemzetközi Úszószövetség (hivatalos francia nevén: Fédération internationale de natation, rövidítve: FINA) a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elismert sportszövetség. 1908-ban alakult meg Londonban, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Magyarország, Nagy-Britannia, Németország és Svédország kezdeményezésére annak érdekében, hogy egységesítse az úszás szabályait, és nemzetközi fórumot biztosítson versenyek szervezésére. Székhelye Lausanne-ban (Svájc) van. Jelenleg 207 nemzeti szövetség a tagja.

A FINA feladata:

A FINE által szervezett versenyek:

A világbajnokság magyarországi szervezése
ÉRDEKESSÉG
Kabalafigurák nevének „története”.
A világbajnokság kabalafiguráinak megtervezésére a Bp2017 Nonprofit Kft először nyílt pályázatot írt ki. A pályázóknak több szempontot is figyelembe kellett venniük, mint például a „kommunikációs stratégiához, arculathoz, merchandising célokhoz, nemzetközi elvárásokhoz, sportprezentációkhoz való illeszkedést, a kivitelezhetőséget és megvarrhatóságot”, továbbá alapvető szempont volt, hogy „magyar vonatkozású, vízhez kötődő, könnyen azonosítható, kedvelt állat- vagy növényfaj képezze a koncepció alapját”. 2 pályázat kiírása után végül kilenc pályázat közül választották ki a győztest, Tatai Tibor grafikai munkáit. Ezek a figurák két vízililiomot (fehér tündérrózsát) ábrázolnak: ezt a növényfajt világszerte ismerik és Magyarországon is őshonos. A két kabalafigura neve Water Lilly és Water Willy lett. Utóbbi név miatt a szervezőbizottság néhány órán belül rengeteg kritikát kapott, mivel többen arra hivatkoztak, hogy a „Willy” név az angol szlengben gyakran „fütyit” jelent, illetve a Google internetes kereső segítségével a Water Willy névre keresve egy szexuális segédeszközre találhattak rá az érdeklődők. Végül a Bp2017 Nonprofit Kft bejelentette, hogy a kabalafigurák neveit Water Lilire és Water Lalira változtatta.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43