FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

IFAGG VILÁGKUPA

Helyszín: MONOR, VÁROSI SPORTCSARNOK

Dátum: 2019.11.21-24.

Munkák: teljes kivitelezés

A Nemzetközi Esztétikus Gimnasztika Szövetség (International Federation of Aesthetic Group Gymnastics – IFAGG) 2003. októberében jött létre, majd megalakult Magyar Esztétikus Csapatgimnasztika Sportszövetség 2011-ben alakult meg és lett a nemzetközi szövetség IFAGG B tagja, ami azt jelenti, hogy Magyarországon szövetségi formában működhet.

A szövetség célja a sportág népszerűsítése hazánkban és a környező országokban illetve a hazai tagegyesületek és azok versenyzői létszámának növelése minden korosztályban.
Fő cél továbbá az esztétikus gimnasztika (angolul: Aesthetic Group Gymanstics – AGG) népszerűsítése, fejlesztése, oktatása, a szakképzés, továbbá országos versenyrendszer szervezése és működtetése.

Fejlődési lehetőséget biztosítani kategóriánkként és a korosztályos legjobb csapatoknak, hogy minél hamarabb felzárkózhassunk a nemzetközi elithez.
Az esztétikus gimnasztika tulajdonképp a klasszikus művészi tornához hasonló, már 1996 óta nemzetközileg is elismert versenysport.

Ellentétben a ritmikus gimnasztikával, ez kéziszerek használata nélküli sportág, mely magában foglalja a harmonikus és ritmikus, dinamikus mozgások végrehajtását. Olyan fizikai tulajdonságok szükségesek hozzá, mint a hajlékonyság, gyorsaság és erő, koordináció.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43

Warning: Array to string conversion in /uj/wp-content/plugins/elementor/core/logger/items/base.php on line 43