FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK TAPASZTALT, LELKIISMERETES ÉS HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZET BIZTOSÍTÁSA A RENDEZVÉNYIPAR SZÁMÁRA

XIX. IFAGG VILÁGBAJNOKSÁG

Helyszín: BUDAPEST, BOK CSARNOK (SYMA)

Dátum: 2018.06.07-10.

Munkák: teljes kivitelezés

A világ legjobb esztétikai és gimnasztikai sportolói gyűltek itt össze, hogy megmérettessenek az év legrangosabb versenyén, a XIX. IFAGG világbajnokságon. 

Az itt résztvevő profi csapatok lenyűgöző koreográfiáit tekintheti meg a látogató.

A Nemzetközi Esztétikus Csapatgimnasztika Szövetség fennállásának 15 éves jubileumát ünnepli Budapesten. A magyar delegáción kívül számos nemzet képviselteti magát.

A bajnokságra kilátogatók élvezhetik a művészi torna szépségeit, ízelítőt kapnak a ritmikus sportgimnaszikából.

Itt kap helyet a trambulin is bukdácsoló torna (ezt néha erőlködésnek is nevezik, az angol „to tumble” szóból származik). Szintén méltán tartozik a világbajnoksághoz az akrobatikus torna, mely minden izmot megmozgat, fejleszti az ügyességet és egyensúlyérzéket, valamint a koordinációs készéget.

És persze rendkívül látványos is.

A szintén részvevő aerob torna gyakorlatainak végzésekor az emberi szervezet oxigént hasznosít az energiaszükséget fedézéséhez. Ilyen lehet például a futás, kocogás, séta stb., mikoris a glükúz lebontásakor (ehhez szükséges az oxigén) energia keletkezik.

A bajnokságon a kilátogató találkozhat a parkour-ral, ami egy olyan extrém sport, amelyben akadályokon keresztül jutunk el minél hatékonyabban (kevés energia felhasználásával) egyik helyről a másikra.

VALÓSÍTSUK MEG SIKERESEN AZ ACREW CSAPATÁVAL

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÉT

Rental technikai eszköz bérlése
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Takács Péter,
Takács Péter, ügyvezető ig., Malév Air Tours
Read More
A 2018. évi Esztétikus Csapatgimnasztika Világbajnokság kiváló partnersége után a 2019. évi világkupa megrendezése kapcsán nem volt kérdés, hogy ismét az Acrew lesz a rendezvény kivitelezésében a partnerünk. Szakmai hátterüknek és szakembergárdájuknak köszönhetően a megbízhatóság és az elvárásokon felüli precíz munkavégzés jellemzi őket.
hu_HUHungarian